Paterswoldseweg negen dagen dicht onder ringwegviaduct

nieuws
Foto via Groningen Bereikbaar

Over precies een week gaat de Paterswoldseweg negen dagen dicht onder het viaduct met de zuidelijke ringweg. Dat maakte Groningen Bereikbaar dinsdagmiddag bekend. 

Tijdens de afsluiting gaat Combinatie Herepoort funderingspalen inboren voor de aanleg van het nieuwe viaduct. Tijdens deze werkzaamheden is het te gevaarlijk om verkeer toe te laten rond de huidige onderdoorgang van de zuidelijke ringweg.

De afsluiting geldt van dinsdag 19 juli 22.00 uur tot donderdag 28 juli 22.00 uur. Autoverkeer wordt omgeleid via de westelijke ringweg en via de Muntinglaan en Laan van de Vrede is er een omleidingsroute voor fietsers en voetgangers. Daarnaast komen de buslijnen Kamerlingh Onnesstraat, Concourslaan t/m Laan van de Vrede en Overwinningsplein te vervallen. Buslijnen 10 en 402 rijden een aangepaste route vanwege de werkzaamheden.