Met bouw van twaalf rug-aan-rug woningen is Meeroevers bijna klaar

nieuws
Foto via VanWonen

De bouw van de laatste woningen in het nieuwbouwproject ‘Thuis in de Boomgaard’ in Meeroevers is donderdagmiddag van start gegaan. Met het begraven van een tijdcapsule gaf Jelle Dijkstra, de directeur van Bureau Meerstad, op symbolische wijze het startsein voor de bouw van de 12 rug-aan-rug woningen.

De tijdscapsule is gevuld met een officieel ondertekend certificaat van de betrokken partijen. “Thuis in de Boomgaard is bijna het laatste project van de eerste wijk van Meerstad en daarmee is de wijk Meeroevers zo goed als gereed”, stelt Dijkstra. “Ik ben blij dat op deze mooie en groene plek weer een aantal mensen in Meerstad een nieuw thuis hebben gevonden.”

De twaalf woningen die vanaf nu worden gebouwd aan de Hoofdweg zijn niet alleen het sluitstuk, maar ook de ‘eye-catcher’ van de 56 woningen binnen het project ‘Thuis in de Boomgaard’, zo stelt Mireille Jeurnink, Directeur Vastgoedontwikkeling bij VanWonen. De oplevering van de eerste woningen start naar verwachting in september van dit jaar. De laatste woningen worden naar verwachting in het voorjaar van 2023 opgeleverd. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.