Forse schade bij verkeersongeluk Bedumerweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagochtend op de Bedumerweg zijn de bestuurders van twee personenauto’s op elkaar gebotst. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur ter hoogte van de kruising met de Asingastraat. “Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Eén van de auto’s is in de flank geraakt, de andere auto heeft forse schade aan de voorzijde. Ambulancepersoneel heeft de betrokken bestuurders nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk ondervond het overige verkeer flinke hinder. De weg richting de noordelijke ringweg was afgesloten, verkeer dat vanaf de ringweg kwam kon niet linksaf slaan in de richting van de Sumatralaan. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl