Thesinge opent de garages voor garage sale: “Gaat gezellig worden”

nieuws
Foto: google maps

In Thesinge gaan zaterdag de deuren van garages en schuren open voor een heuse garagesale. De organisatie vermoedt dat het gezellig druk gaat worden.

De garage sale begint om 10.00 uur. Enkele tientallen adressen in het dorp doen mee aan de verkoop van gebruikte en ongebruikte spullen. En volgens de organisatie is het ook een mooie aangelegenheid om weer eens met elkaar in gesprek te gaan. Aanvankelijk werd gemeld dat dorpshuis Het Trefpunt gedurende de dag open zou zijn voor een kop koffie en thee, maar deze plannen zijn gewijzigd. “Verras de bezoekers dus gerust thuis met koffie of thee, en dan wordt het vast heel gezellig.” De garagesale duurt tot 15.00 uur.

In de avond vindt in dorpshuis Het Trefpunt een feest plaats. “De laatste twee jaar is het erg stil geweest in Thesinge en omstreken. Te stil. Daarom vinden we dat het hoog tijd is voor een feestje. Omdat we niet willen wachten tot de volgende feestweek, gaan we zaterdagavond het feest ‘Decennia’ organiseren in het dorpshuis. De avond begint om 18.00 uur met een kinderdisco. Vanaf 20.00 uur is er muziek uit de seventees te horen, waarna elk uur een ander decennium te horen is, tot men om middernacht bij de 00’s is aanbeland. “Als het daarna nog gezellig druk is hebben we een vrije invulling van muziekstijl en eindtijd.” De entree voor het feest bedraagt 5 euro, toegang voor de kinderdisco is gratis.