Stoelendans in de Euroborg: woensdag ruildag voor supporters

nieuws
Foto: fcgroningen.nl

FC Groningen houdt deze woensdag 22 juni haar ruildag. Supporters die net hun seizoenkaart hebben verlengd of een kaart voor het aanstaande voetbalseizoen hebben gekocht, kunnen eventueel ruilen met een ander.

Zij zijn deze woensdag tot 16.30 uur welkom in de Euroborg. Ook telefonisch of per e-mail kunnen verzoeken tot ruilen worden ingediend. De ruildag is bedoeld voor supporters die hun seizoenkaart wel al hebben verlengd of aangeschaft, maar toch nog graag willen kijken of er een andere plaats in het stadion beschikbaar is. Zij krijgen het eerste recht om een beschikbare vrije plek uit te kiezen. De reserveringsperiode voor seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen is afgelopen week verlopen en de vrije verkoop is momenteel stilgelegd.

De vrije verkoop ligt stil tot aanstaande zaterdag 25 juni 10.00 uur. Vanaf dat moment is het stadion tot 14.00 uur geopend voor de inmiddels traditionele ‘stoeltjesdag’ in Euroborg. Dan mogen supporters een vrije plek in het stadion komen uitzoeken. Tegelijkertijd wordt ook de online seizoenkaartverkoop weer opgestart. Het is dus niet nodig om naar het stadion te komen.

Deel dit artikel: