Muziekoal Mitzummer Middag op Noorderhoogebrug: “Zeven artiesten op zeven podia”

nieuws
Foto: Pexels via Pixabay

Het belooft zondag erg muzikaal te gaan worden op Noorderhoogebrug. In het dorp vindt Muziekoal Mitzummer Middag plaats.

Op zeven verschillende locaties gaat er muziek gespeeld worden, waarbij dit in veel gevallen bij mensen in hun eigen woonkamer zal zijn. De middag begint om 13.45 uur, waarbij geïnteresseerden zich verzamelen op het dorpsplein. Op het plein worden vier groepen gemaakt, waarna iedere groep zijn eigen route volgt langs locaties waar muziek wordt gespeeld.

Muziek
Zo kan er in een woning aan de Molenstreek geluisterd worden naar muziek van Florian & Friends. Zij presenteren covers uit verschillende genres waaronder reggae, R&B en soul. Aan het Lamsoor gaat Tineke Rouw Oosterhuis Groningse fluusterlaitjes zingen. Haar liedjes gaan over de alledaagse dingen als liefde, verdriet en vreugde. In een woning aan de Wolddijk gaan bezoekers met United Kinksdom terug naar het geluid van de jaren zestig met muziek van The Kinks, Small Faces en the Stones.

Dorpsplein
Rond 17.00 uur is de muziektour afgelopen. “Daarna gaan we nog even door op het dorpsplein waar er muziek zal zijn van de band van Jan Regtenschot. Ook zullen daar hapjes en drankjes aanwezig zijn”, schrijft de organisatie.