Kratten bier vallen uit busje op Plantsoenbrug: “Het is een behoorlijke bende, overal ligt glas”

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Op de Plantsoenbrug, nabij het Noorderplantsoen, zijn woensdagmiddag 25 kratten bier uit een busje gevallen. Bronnen ter plaatse spreken van een flinke ravage.

“Studenten hadden een busje gehuurd en hadden de deur niet goed gesloten”, beschrijft fotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl de situatie. “Op de Plantsoenbrug is een groot aantal kratten bier uit het busje gevallen en op straat beland. Overal ligt glas. Een aantal mensen zijn in de weer om alles op te ruimen. Het verkeer heeft enige hinder van het ongeluk.” De politie meldt dat er zeker 25 kratten op het wegdek terecht zijn gekomen.

De politie en toezichthouders zijn inmiddels ter plaatse. “Een auto van de handhaving heeft een lekke band gekregen toen zij wilden parkeren. Eén van de studenten is licht gewond geraakt. Hij heeft zijn hand open gehaald.”

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl