Auto belandt bij Dorkwerd in het Reitdiep

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Bij een verkeersongeluk zaterdagavond op de Sprikkenburg bij Dorkwerd is een auto deels in het Reitdiep beland. Dat meldt nieuwsfotograaf Mike Weening van Weening Fotografie.

Het ongeluk gebeurde rond 19.50 uur op de locatie waar het Reitdiep aansluit op het Van Starkenborghkanaal. “Door nog onbekende oorzaak heeft de bestuurder een bocht gemist en is rechtdoor geschoten en daarbij deels in het Reitdiep terecht gekomen”, vertelt Weening. “De auto ligt op zijn zij en ligt deels in het riet en deels in het water.”

Niemand raakte gewond. “Wel kwam een ambulance uit voorzorg ter plaatse, maar de bestuurder bleek niets te mankeren. Een bergingsbedrijf gaat de auto uit het water takelen. De bestuurder is door de politie thuis gebracht.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie