Politie nog op zoek naar verdachten steekpartij Pluimerstraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

De politie is op zoek naar twee personen die worden verdacht van betrokkenheid bij een steekincident, woensdagavond in een woning aan de Pluimerstraat.

Agenten troffen daar woensdagavond rond 23:30 uur een ernstig gewonde man op straat aan. Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Groningen, is waarschijnlijk gewond geraakt bij een steekincident in een woning in de Pluimerstraat. Na het incident is de man gewond naar buiten gelopen. Toen agenten hem aantroffen, hebben zij gelijk eerste hulp verleend. De man is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar vermoedelijk twee verdachten die ook uit de woning zijn vertrokken. Het zou gaan om twee mannen die zijn weggerend in de richting van het Damsterplein. De politie verzocht mensen die rond het tijdstip van de melding iets verdachts gezien of gehoord hebben in de omgeving, contact op te nemen. Dat geldt ook voor mensen die in het bezit zijn van een beveiligings- of deurbelcamera in de omgeving van de Pluimerstraat en het Damsterdiep. Zij kunnen contact opnemen door te bellen naar 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel: