Twee beelden onthuld in CasPoMorPark

nieuws

Wijkwethouder Berndt Benjamins heeft donderdag twee beelden van kunstenaar Derk de Boer onthuld. De beelden zijn geplaatst op initiatief van de bewonersgroep CasPoMorPark.

De bewoners wilden tijdens de planvorming van het park graag dat daar beelden zouden komen, omgeven door groep. De bewonersinitiatiefgroep nam onder meer een kijkje in het atelier van de in Paddepoel woonachtige De Boer. Daarbij viel hun oog op twee reeds voltooide abstracte beelden. Die beelden zijn nu officieel onthuld. De Boer zegt blij te zijn dat ze nu in het park staan.

Het park en de kunst daarin is het resultaat van een samenwerking tussen bewoners, organisaties en vertegenwoordigers van de gemeente. “We willen als gemeente graag meewerken aan goede wijkinitiatieven,” zegt wethouder Berndt Benjamins. “Het resultaat is prachtig en geeft maar weer aan dat je met een goede samenwerking veel kunt bereiken.”