Sergio Padt neemt zondag officieel afscheid van FC Groningen

nieuws
Foto via FC Groningen

Sergio Padt komt vorig jaar geen afscheid nemen van FC Groningen vanwege de coronamaatregelen. Maar nu de maatregelen vrijwel helemaal zijn verdwenen, komt de doelman aanstaande zondag alsnog zijn ereronde lopen in de Euroborg.

Voor aanvang van het thuisduel met Heracles zal de keeper een ereronde maken langs de tribunes in Euroborg om afscheid te nemen van de supporters. Bij aanvang van de wedstrijd zal Padt tussen de supporters plaatsnemen op de Noordtribune om zijn voormalige ploeg de eerste helft van achter het doel te volgen en te ondersteunen.

Padt vertrok vorig jaar zomer naar het Bulgaarse PFK Ludogorets, waarmee hij afgelopen weekend nog de landstitel won. Daarvoor speelde Padt sinds 2014 259 keer in het keeperstenue van FC Groningen. De Amsterdammer won gelijk de KNVB-beker met de club.