Mislukte overval op supermarkt Meeuwerderweg dinsdag in Opsporing Verzocht

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie roept nogmaals de hulp van het publiek in om de overvaller van een supermarkt aan de Meeuwerderweg in Groningen te vinden. Dinsdag besteedt het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht daarom aandacht aan de mislukte overval.

De jongeman (vermoedelijk een minderjarige) kwam op zaterdag 5 februari tegen 20.00 uur de supermarkt binnen. Hij bedreigde een medewerker met een mes, maar ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. Volgens de politie reed hij waarschijnlijk op een witte damesfiets in de richting van de binnenstad. Een buurtonderzoek van de politie had geen resultaat.

De overvaller droeg donkere kleding en zwarte schoenen met een witte zool. Hij had zijn gezicht bedekt met een wit masker of mondkapje. Mensen die meer over de overval of overvaller kunnen zeggen, worden verzocht de politie te bellen, via 0900 – 8844, of anoniem via 0800 – 7000.

De politie bracht vorige maand al beelden naar buiten van de overval. Die zijn hieronder te zien. De politie heeft echter nog geen verdachte aan kunnen houden.