Olympiërs geven schaatsclinic in Kardinge voor het goede doel

nieuws
Foto's via Instagram-pagina's Marcel Bosker en Melissa Wijfje

Marcel Bosker en Melissa Wijfje geven aanstaande vrijdagavond een schaatsclinic in Kardinge. Mensen die meedoen aan één van de twee clinics, halen geld op voor het bouwen van klaslokalen in Zambia.

Deze zomer gaat een groep van ongeveer veertig jongeren uit de omgeving van Ten Boer klaslokalen bouwen in Mtelwe (Zambia), samen met de bevolking. Nu kunnen daar slechts tachtig kinderen een halve dag naar school in het dorp. De extra schoollokalen zorgen ervoor dat 120 kinderen hele dagen naar school kunnen.

Tijdens de clinic leren Marcel Bosker en Melissa Wijfje deelnemers de fijne kneepjes van het schaatsen. Marcel heeft jaren in Ten Boer gewoond en helpt de jeugd daar nu geld in te zamelen voor het goede doel.

De twee schaatsclinics duren drie kwartier en vinden vrijdagavond plaats van 20:15 tot 21:00 uur en van 21:15 tot 22:00 uur. Opgeven voor één van de twee clinics kan via de website van World Servants.