Kids United collecteert dit jaar niet voor zichzelf, maar voor Oekraïense oorlogsslachtoffers

Rondom de thuiswedstrijd tegen Ajax (zaterdag 2 april) zal de stichting Kids United weer collecteren in en rond Euroborg. Normaal gesproken wordt de opbrengst van de collecte gebruikt om kinderen met een beperking te laten voetballen. Maar dit jaar gaat het geld naar de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Volgens de organisatie van Kids United (het officiële G-team van FC Groningen) gaat het hen en de kinderen  aan het hart wat er op dit moment in Oekraïne gebeurt. Na veelvuldig contact met oud-FC Groningen speler Evgeniy Levchenko besloot Kids United om de volledige opbrengst van dit jaar te doneren aan zijn stichting Breath Care for Kids, die zich inzet voor de slachtoffers van de oorlog.

Doneren op zaterdag 2 april kan contant, maar ook via QR-codes op de collectebussen van Kids United. Via onderstaande QR-code kan er zelfs nu al gedoneerd worden.