Gemeente organiseert moment van bezinning en solidariteit voor Oekraïne in Martinikerk

nieuws
Foto: Capella Groningen

Omdat ook Groningers worden geraakt door de oorlog in Oekraïne en de stroom vluchtelingen die het thuisland verlaat, houdt de gemeente Groningen aanstaande zaterdag een moment van bezinning en solidariteit voor Oekraïne in de in de Martinikerk.

De bijeenkomst in de kerk is volgens de gemeente voor iedereen die Oekraïne wil steunen. Het programma bestaat uit een officieel gedeelte, met toespraken en muziek. Daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen te zijn.

Iedereen die zich betrokken voelt bij Oekraïne, is van harte welkom. Het programma begint zaterdag om 11.00 uur en het officiële gedeelte is om 12 uur afgelopen. Daarna is er in de kerk nog een uur tijd voor ‘ontmoeting en bezinning’. De deuren zijn open zolang de capaciteit van de kerk dat toelaat.