Flink wat rookontwikkeling bij containerbrand Poortstraat

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

In een ondergrondse vuilcontainer aan de Poortstraat heeft zaterdagavond brand gewoed. Dat meldt nieuwsfotograaf Mike Weening van Weening Fotografie.

De melding van de brand kwam rond 20.00 uur binnen waarop een tankautospuit ter plaatse werd gestuurd. “Uit de container kwam flink wat rook”, vertelt Weening. “Brandweerlieden hebben het vuur zo effectief mogelijk proberen te bestrijden. Dit hebben ze gedaan door de container vol te laten lopen met water. Met een straal lage druk heeft men afgelegd op een brandkraan in de buurt. Daarmee werd de vuurhaard gesmoord.”

Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie