Instructeur lesauto bekneld in voertuig nadat trekker achterop lesauto botst

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op het Hoendiep is een trekker achterop een lesauto gebotst. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur. “De lesauto remde waarna de trekker achterop het voertuig botste”, vertelt Wind. “Er ontstond forse schade en de instructeur van de lesauto kwam bekneld in het voertuig te zitten.” Behalve een ambulance en de politie kwam ook de Groninger brandweer ter plaatse. “Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit het voertuig gehaald. De persoon is door medisch personeel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.”

De persoon die rijles kreeg raakte evenals de trekkerbestuurder niet gewond. Het overige verkeer ondervond flinke verkeershinder door het ongeluk.