Cadeaubonnen in kerstpakketten 050 langer geldig

nieuws
Foto: Poofy from FreeImages

De cadeaubonnen van speelgoedwinkel Intertoys, die te vinden waren in de Kerst050-kerstpakketten, blijven langer geldig. Dat laat de winkel op haar Facebook-pagina weten.

De bonnen zouden eigenlijk tot 31 januari van dit jaar geldig zijn. “Bij deze willen wij jullie graag laten weten dat de uiterste inleverdatum is gewijzigd naar 28 februari 2022.” Dit betekent dat deze hele maand de bonnen nog ingeleverd kunnen worden bij de vestigingen in Lewenborg, Beijum en in Roden.

In december werden er 10.000 kerstpakketten bezorgd bij mensen met een laag inkomen. De actie was een initiatief van Kwartiermakers Groningen die bij de actie samenwerkte met Stadjerspas, het Leger des Heils, Kringloop+ en diverse sponsoren. Het doel van het pakket is dat het bij zou dragen aan een fijne decemberperiode.