Ook FC Groningen zegt ‘nee’ tegen éénderde supporters in Euroborg

nieuws
Foto via FC Groningen

Net als de andere clubs in het Nederlands betaald voetbal schaart ook FC Groningen zich achter de oproep om geen beperking van éénderde in het aantal bezoekers op te leggen.

De clubs willen dat het kabinet meer perspectief biedt aan de clubs om publiek te ontvangen. De clubs willen dat het kabinet tweederde van het maximale aantal bezoekers toestaat in de stadions. “Wij gaan ervan uit dat het kabinet gehoor geeft aan deze oproep”, schrijven de clubs in een statement.

“Als na de persconferentie blijkt dat het kabinet hieraan geen gehoor geeft, dan zullen wij in contact treden met afvaardigingen van onze supportersgeledingen en sponsorrelaties om de ontstane situatie te bespreken”, voegt FC Groningen-directeur Wouter Gudde daaraan toe. “De uitkomsten hiervan zullen wij uiteraard delen met onze achterban.”

Deel dit artikel: