Fietser geschept door automobilist op Paterswoldseweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Paterswoldseweg is in de nacht van zaterdag op zondag een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 00.15 uur ter hoogte van de kruising met de Peizerweg. “Een automobilist heeft op de kruising een fietser geschept”, vertelt Ten Cate. “De fietser is daarbij tegen de voorruit geknald en vervolgens op straat beland.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gecontroleerd. Voor zover bekend hoefde de persoon niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. “Agenten hebben bij de bestuurder een drugstest afgenomen. Na controle mocht de automobilist zijn weg vervolgen.” De weg was enige tijd afgesloten.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: