Politie rukt tevergeefs uit voor ‘woningoverval’ aan Poolsterlaan; bewoner zat rustig op de bank

nieuws
Foto: Politie Groningen-West via Instagram

Meerdere politie-eenheden zijn dinsdagavond met spoed naar een woning aan de Poolsterlaan in Paddepoel getogen, na een melding over een woningoverval. Maar eenmaal ter plaatse bleek de politie zich voor niks te hebben gehaast.

Volgens het politieteam Groningen-West werd er bij de alarmcentrale melding gemaakt van een woningoverval. Drie gemaskerde mannen zouden volgens de melder de woning in zijn gegaan, gewapend met honkbalknuppels.

Meerdere politie-eenheden spoedden zich daarop naar het adres aan de Poolsterlaan. Eenmaal ter plaatse bleek de bewoner rustig op de bank te zitten. Daarop vertrok de politiemacht snel weer en keerde de rust in de straat terug.