Noorderslag maakt 17 Nederlandse acts bekend

nieuws
Foto via ESNS

De organisatie van het festival Eurosonic Noorderslag heeft donderdag 17 acts toegevoegd aan de line-up van Noorderslag op zaterdag 22 januari, op de laatste dag van ESNS.

Noorderslag toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent. De 17 Nederlandse acts die zijn toegevoegd aan de line-up zijn: 4B2M, Baby’s Berserk, Beachdog, Bente, Bnnyhunna, Cero Ismael, Cho, Cor, Elephant, Ferdous, Jael, Karsu, Nelcon, S10, Sera, Shishani & Miss Catharsis en Tramhaus.

ESNS vindt plaats van 19 t/m 22 januari; vanwege de coronamaatregelen opnieuw volledig online. Het online showcase festival van ESNS 2022 is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in samenwerking met NPO 3FM en VPRO 3voor12 voor online, en met de NTR op TV.