Fietser gewond bij aanrijding Helper Westsingel, scooterrijder rijdt door

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de Helper Westsingel is een fietser gewond geraakt. Dat meldt incidentenfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.55 uur ter hoogte van de kruising met de Verlengde Hereweg. “Het gaat om een aanrijding waarbij een scooterrijder en een fietser met elkaar in botsing zijn gekomen”, vertelt Wind. “De fietser is daarbij ten val gekomen. De scooterrijder is doorgereden.” Volgens Wind waren de hulpdiensten snel ter plaatse. “Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en is daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. “De scooter is bij het ongeluk beschadigd geraakt.”

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: