Taxibestuurder schampt personenauto op Wouter van Doeverenplein

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Bij een verkeersongeluk zaterdagavond op het Wouter van Doeverenplein heeft de bestuurder van een taxi een personenauto geschampt. Dat meldt incidentenfotograaf Mike Weening van Weening Fotografie.

Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur. “De taxi heeft aan de rechtervoorkant schade, de personenauto is aan de linkervoorkant beschadigd”, vertelt Weening. “Ik vermoed dat de taxibestuurder de busbaan op wilde rijden, waar op dat moment een personenauto stond, waardoor ze elkaar geschampt hebben.” Volgens de fotograaf is er niemand gewond geraakt.

De personenauto raakte dusdanig beschadigd dat deze weggesleept moest worden door een bergingsbedrijf. “De medewerker van het bergingsbedrijf heeft een losse bumper van de taxi vast kunnen zetten waardoor deze op eigen kracht verder kan rijden.” De politie doet onderzoek naar de precieze schade.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie