‘Supermarkt van de toekomst’ in Meerstad wordt Jumbo van Maripaan

nieuws
Impressie: Architectenbureau De Zwarte Hond

De supermarkt in de ‘Superhub’ van Meerstad wordt een vestiging van de Jumbo. Maripaan Groep gaat de supermarkt exploiteren. 

In de Jumbo-supermarkt zet Maripaan onder meer in op de verkoop van veel lokale producten. Ook gaan er onder andere HEMA artikelen verkocht worden. Daarnaast komt er een La Place Express waar men terecht kan voor verse broodjes, salades, smoothies en koffie.

In het nieuwe gebouw worden, naast een supermarkt, ook een café en een gezondheidscentrum gehuisvest. Aan het plein voor de Superhub komt ook de nieuwe school IKC Groenewei.

“We verwachten de supermarkt na de zomervakantie van 2022 te openen”, zo laat Maripaan Groep weten. “We kunnen niet wachten om ook in Meerstad de verwachtingen van onze klanten en gasten te overtreffen!”

Dinsdag 16 november om 16.30 uur is wethouder Berndt Benjamins van de gemeente Groningen op de bouwlocatie van de SuperHub aanwezig om de komst van de supermarkt te vieren en een symbolische starthandeling te verrichten.