OM wil Stadjer (47) jaar achter tralies voor bedreiging supermarktpersoneel en taxichauffeur

nieuws
Foto: Emmanuel Huybrechts via Flickr (CC 2.0 SA) http://flic.kr/p/asiq1f

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, gaat een 47-jarige Stadjer een celstraf van twaalf maanden krijgen. De man zou een taxichauffeur hebben bedreigd met een schroevendraaier. Ook zou hij een supermarktmedewerker hebben bedreigd met een mes. Dat meldt RTV Noord dinsdagmiddag.

De aan drugs verslaafde man zou op 18 augustus van dit jaar een taxichauffeur, onder dreiging van een schroevendraaier, hebben bestolen van een portemonnee. De beroving kon het OM niet bewijzen, maar van de bedreiging waren meerdere mensen getuige. De bedreiging van de supermarktmedewerker vond in juli van dit jaar plaats, toen de medewerker zijn tas wilde controleren.

De Stadjer ontkende de diefstal van de portemonnee, evenals de dreiging tegen de supermarktmedewerker. Over twee weken doet de rechtbank uitspraak in deze zaak.