Bestuurder bezorgscooter gewond bij verkeersongeluk Oude Ebbingestraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagavond in de Oude Ebbingestraat is de bestuurder van een bezorgscooter gewond geraakt. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 20.15 uur. “De bestuurder van een bezorgscooter is door onbekende oorzaak in botsing gekomen met een fietser”, vertelt Wind. “De bestuurder van de scooter is hierbij ten val gekomen en raakte gewond.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Medisch personeel heeft het slachtoffer behandeld in de ambulance.” De persoon werd daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl