VVD wil terug in gemeentebestuur en Ietje Jacobs-Setz moet daarvoor gaan zorgen

nieuws
Ietje Jacobs-Setz (VVD): ‘Als er een gat in het asfalt zit en je stopt er stopverf in, dan zeggen we toch ook niet: fijn dat je dat achterstallig onderhoud hebt gerepareerd?’ (Eigen foto)

Het bestuur van de gemeentelijke afdeling van de VVD heeft Ietje Jacobs-Setz voorgesteld als lijsttrekker  voor de gemeenteraadsverkiezingen van Groningen in 2022. Dat maakte het bestuur van de partij dinsdagmiddag bekend.

Het bestuur van de VVD stelt met Jacobs-Setz te willen gaan voor een goed verkiezingsresultaat. Het doel moet volgens de VVD zijn om weer zitting te nemen in het college van B&W, zo stelt voorzitter Arnold Bergsma: “Ik heb er alle vertrouwen in dat de VVD met Ietje Jacobs als lijsttrekker ervaring en verbindingskracht inbrengt. Ietje heeft laten zien dat ze kan samenwerken en het VVD geluid kan inbrengen bij tal van onderwerpen. Ook niet onbelangrijk is dat Ietje de nodige contacten in Den Haag heeft.”

Voordat Jacobs-Setz echt wordt benoemd tot lijsttrekker, zijn eerst de Groninger leden aan zet. Eind oktober zullen de leden zich uitspreken over de voordracht.

Deel dit artikel: