Taxibestuurder rijdt lantaarnpaal omver in Glimmen

nieuws
Foto: Ruben Huisman - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een taxibestuurder een lantaarnpaal omver gereden in Glimmen. Dat meldt incidentenfotograaf Ruben Huisman van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 03.15 uur op de Rijksstraatweg ter hoogte van de kruising met de Oude Schoolweg. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder op de midden geleider terecht gekomen en had daarbij een lantaarnpaal omver gereden. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulanciers hebben het slachtoffer gecontroleerd maar de persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de taxi weggesleept. De gemeente Groningen kwam ter plaatse om de lantaarnpaal veilig te stellen en te repareren. Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten voor het verkeer.

Foto: Ruben Huisman – 112groningen.nl
Foto: Ruben Huisman – 112groningen.nl