Eerste OldStars Sportweek voor ouderen in Groningen

nieuws

Van 25 september tot en met 1 oktober kunnen ouderen, zeven dagen lang, bij verschillende sportverenigingen in Groningen kennismaken met diverse aangepaste OldStars-spelvormen.

Alle 55–plussers uit de provincie Groningen zijn welkom bij meer dan 13 initiatieven. De OldStars-Sportweek is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, Menzis, FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen. De beweegvormen zijn aangepast op de 55-plusser en naast bewegen staat het ontmoeten en sociaal contact centraal. Tijdens Nationale Ouderendag op 1 oktober wordt de week officieel groots afgesloten op sportcomplex Corpus den Hoorn in Groningen.

Tijdens de OldStars Sportweek bezoeken diverse sporticonen, zoals Tom Okker, Bettine Vriesekoop en Floris-Jan Bovelander, de provincie.

Geïnteresseerden kunnen zich direct aanmelden bij de contactpersoon van de vereniging. Deelname is gratis. Meer informatie over het programma, tijden en locaties, en de mogelijkheid om aan te melden bij Huis Voor De Sport Groningen.