Kinderen lopen het Zeven-sloten-tegelijk-pad

Kinderen uit de Korrewegwijk, Indische Buurt en De Hoogte maakten maandag een wandeling over het Zeven-sloten-tegelijk-pad.

Het Zeven-sloten-tegelijk-pad, gelegen bij het Reitdiep, is een pad vol met hindernissen en parcours. Deze bestaan onder andere uit touwbruggen, slingertouwen en trekvlot. Deze zijn gemaakt om in totaal zeven sloten te passeren en brengen de kinderen dichter bij de natuur.

Sportcentrum Noord organiseerde de wandeling voor kinderen uit deze wijken. “Het is een keer iets anders, dan activiteiten in een sportcentrum”, aldus Sirano t’ Zand, één van de organisatoren en begeleiders van de activiteit.

De kinderen hebben zich, ondanks de harde wind, erg vermaakt. Voornamelijk het trekvlot vonden de kinderen één van de leukste hindernissen.

Deel dit artikel: