Alle inwoners gemeente Groningen kunnen gratis naar Grand Theatre

Alle inwoners van de gemeente Groningen kunnen, ergens in de komende twee jaar, gratis een voorstelling bezoeken in het Grand Theatre. Dat maakte het theater maandagochtend bekend.

Volgens directeur Niek vom Bruch is de actie een ‘wederdienst’ voor de Stad: ”We hebben de afgelopen anderhalf jaar op veel morele en financiële steun kunnen rekenen van de gemeente en haar inwoners, van steunregelingen vanuit de politiek tot bezoekers die afzagen van restitutie van hun tickets. Door alle inwoners van de gemeente de mogelijkheid te geven om een voorstelling te bezoeken willen we graag wat terugdoen.”

Iedereen die voor 6 september een account aanmaakt via de website van het Grand Theatre, krijgt een tegoedbon voor een voorstelling. De vouchers zijn twee jaar geldig voor alle voorstellingen. Ook de Groningers die al een account hebben, krijgen automatisch een voucher. Een account aanmaken kan via de website van Grand Theatre.