Toekomst Ko Itakura nog altijd niet duidelijk

sport
Foto: Sportphotoagency.com FC Groningen middenvelder Ko Itakura in actie tegen HHC Hardenberg

Het is nog altijd onbekend of Ko Itakura komend seizoen bij FC Groningen speelt. Dat blijkt uit een interview met de Japanse verdediger op de website van de FC.

Het huurcontract van Itakura bij FC Groningen loopt af en hij weet nog niet wat de plannen zijn van Manchester City, de Engelse kampioen waar hij onder contract staat. Itakura speelde inmiddels twee seizoenen bij de FC, en ontwikkelde zich tot één van de beste verdedigers van de Eredivisie.

Itakura is momenteel in Japan, waar hij zich met de selectie van zijn land voorbereidt op de Olympische Spelen. Japan speelt donderdag in Poule A tegen Zuid-Afrika. De andere landen van de poule zijn Frankrijk en Mexico.

Deel dit artikel: