Storing bij Vodafone, honderden meldingen

nieuws
Bron foto: Elin Stil

Bij Vodafone, de aanbieder van mobiele telefonie en internet, is momenteel (vrijdag) een storing gaande. Ook vanuit Groningen zijn er tientallen klachten binnen gekomen. 

Bij de website allestoringen.nl zijn sinds vrijdagochtend al honderden meldingen binnen gekomen van mensen die problemen hebben met hun telefonie en internet. Afgelopen nacht was er ook al een storing bij Vodafone.

Het telefoniebedrijf heeft inmiddels bevestigd dat het gaat om naweeën van de storing van afgelopen nacht. Vodafone raadt daarom aan om telefoons opnieuw op te starten. Dit zou het probleem moeten verhelpen.

Donderdag waren er in het hele land ook al storingen bij diverse bedrijven. Mogelijk dat de storing bij Vodafone een van de naweeën is.

Deel dit artikel: