Nog geen beslissing over toekomst Arjen Robben bij FC Groningen

nieuws
Foto: Sportphotoagency.com *Arjen Robben* of FC Groningen

FC Groningen aanvaller Arjen Robben heeft nog geen beslissing genomen of hij nog een jaar door gaat. Hij ontbrak bij de eerste training afgelopen zaterdag.

“Arjen heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst”, aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen:. “Tot die tijd volgt hij zijn eigen programma. Wij houden hierover contact met elkaar. Wij geven hem als club alle tijd en ruimte om een weloverwogen keuze te maken over zijn toekomst. Wij hebben eerder al aangegeven dat wij hopen dat Arjen nog een jaar bij ons doorgaat als speler, maar zullen iedere beslissing die hij neemt uiteraard respecteren”.

De 37-jarige Robben was gestopt, maar besloot vorig jaar weer de voetbalschoenen aan te trekken. Door blessures kwam hij maar weinig in actie. Pas aan het einde van het seizoen speelde de oud international een volledige wedstrijd. Robben gaf steeds aan dat hij er mee stopt als hij te veel tegenslagen te verwerken krijgt. Maar Robben blijft het proberen. Hij speelde onlangs een half uur mee met het 0-18 team.