Podcast Arm in 050 – Wat is armoede?

nieuws

OOG doet onderzoek naar armoede in Groningen. Maar wat is armoede eigenlijk? In de eerste podcast van Arm in 050 praten we hierover met Annamaria Evers die in armoede heeft geleefd en nu ervaringsdeskundige is, onderzoeker Sanne Visser en predikant Evert Jan Veldman.

Beluister hier de podcast op Spotify.

Beluister hier de podcast op Apple Podcasts.

Arm in 050 is een onderzoeksjournalistiek project van Omroep Organisatie Groningen (OOG) over armoede in de gemeente Groningen. Wij onderzoeken hoe het kan dat Groningen hoog in de ranglijst van steden met armoede staat, wat het is om in armoede te leven en waarom het maar niet lukt om armoede terug te dringen.

Het onderzoek Arm in 050 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en de provincie Groningen.

Deel dit artikel: