Binnenzijde Turfsingel tot eind augustus afgesloten

nieuws
Foto: Google Maps - Streetview

Vanaf volgende week maandag is de Turfsingel afgesloten tussen de Maagdenbrug en de Sint Jansbrug. De afsluiting duurt tot eind augustus.

Omdat vanaf eind dit jaar de bussen langs de Diepenring rijden, wordt aan beide zijdes van de Turfsingel een bushalte aangelegd. Vanaf eind juli wordt er ook begonnen met de aanleg van een bushalte en de dertigkilometerzone aan de andere kant van de Turfsingel, ter hoogte van de Stadsschouwburg.

Fietsers kunnen het eerste gedeelte van de afsluiting passeren en worden verder omgeleid via de Turfstraat en de Singelstraat naar de Sint Jansstraat. De omleiding verandert tijdens de zomervakantie. Fietsers worden dan omgeleid via Martinikerkhof. Voetgangers kunnen gedeeltelijk langs de werkzaamheden lopen.

Auto’s kunnen omrijden via het Boterdiep, de Korreweg, de J.C. Kapteynlaan en de Petrus Campersingel naar het Damsterdiep.