Kledingbank De Zeecontainer op zoek naar verzorgingsproducten voor 200 gezinnen

Kledingbank De Zeecontainer is een actie gestart om verzorgingsproducten in te zamelen voor ruim tweehonderd gezinnen die werkelijks gebruik maken van de kledingbank.

Het project ‘Elke dag begint met een glimlach’ heeft als doel om klanten door middel van een verzorgd uiterlijk goed aan hun dag te laten beginnen. “We organiseren dit nieuwe project om onze klanten een fijn gevoel te geven”, vertelt eigenaresse en initiatiefneemster Natascha Snoek. “Mensen met een kleine beurs geven vaak weinig geld uit aan verzorgingsproducten. Bovendien zijn deze producten duur, terwijl we allemaal weten wat het met je doet wanneer je er goed uitziet. Het kan je zelfvertrouwen net die belangrijke boost geven.”

Bij de inzamelingsactie zijn alle verzorgingsproducten welkom: tandpasta voor kinderen, shampoo en douchegel tot fijne crèmes, menstruatie-producten, washandjes en handdoeken. De producten kunnen afgegeven worden bij De Zeecontainer aan de Ulgersmaweg 141-3. Snoek laat weten dat men ook blij is met financiële bijdrages voor verzorgingsproducten. Geldbedragen kunnen overgemaakt worden naar Stichting Kledingbank De Zeecontainer NL13 INGB 000 697 0982 onder vermelding van ‘Verzorgingspakket’.