“Een collega is al de hele dag bezig om chocolademelk op te warmen”

nieuws
Foto: Ecco van Oosterhout

De sneeuw en de koude wind heeft restaurant Zondag in het Noorderplantsoen geen windeieren gelegd. “Het loopt echt heel goed vandaag.”

Op foto’s die zondagmiddag op de redactie van OOG Tv binnenkwamen blijkt dat het druk is in het Noorderplantsoen met mensen die een ommetje maken. “Het is flink druk inderdaad”, bevestigt medewerker Gijs van restaurant Zondag dat gevestigd is in het paviljoen nabij de vijver. “Eigenlijk hadden we dat ook niet verwacht. Het is een gure en koude dag waarbij we dachten dat veel mensen binnen zouden blijven maar niets is minder waar.”

Bij het restaurant is buiten afhalen mogelijk. “Wat we doen is volledig in lijn met de coronamaatregelen. En ik kan je zeggen dat er al heel wat chocolademelk en glühwein over de toonbank is gegaan. Hoeveel precies? Dat weet ik niet. Maar een collega van mij is al de hele dag bezig om chocolademelk op te warmen. Dus dat zegt genoeg.”

Zondag is nog tot 20.00 uur geopend. “Tot die tijd zullen we de chocolademelk ook warm houden.”