Sergio Padt maakt het seizoen af bij FC Groningen

sport
Foto: Sportphotoagency.com *Jurrien Timber* of Ajax, *Sergio Padt* of FC Groningen

Sergio Padt verlaat aan het eind van dit seizoen FC Groningen. Dat meldt de website van de FC. Padt tekent zoals verwacht bij Ludogorets, maar vertrekt dus nog niet meteen.

De doelman, die al zesenhalf jaar onafgebroken onder de lat van FC Groningen staat, maakt na dit seizoen transfervrij de overstap naar de Bulgaarse topclub PFC Ludogorets.

Padt wilde eigenlijk tijdens de winterstop al vertrekken, maar de FC weigerde medewerking, ondanks dat de club dan nog een transfersom zou ontvangen. Bij FC Groningen lag eerder al een meerjarige verbintenis op tafel om te tekenen, maar in november meldde Ludogorets zich.

“Het leek erop dat ik zou gaan verlengen bij FC Groningen,” aldus Padt. “ik had een mooie aanbieding liggen, maar het buitenlandse avontuur bleef al die tijd wel door mijn hoofd spoken. Toen Ludogorets doorpakte, heb ik de beslissing genomen hierop in te gaan.”

Deel dit artikel: