Personenauto flink beschadigd bij verkeersongeluk op Skagerrak

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk maandagmiddag op het Skagerrak op bedrijventerrein Euvelgunne zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Martin Nuver van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de kruising met de Stavangerweg. “Door nog onbekende oorzaak kwamen een bestelbus en een personenauto met elkaar in botsing”, vertelt Nuver. “Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurders van beide voertuigen werden door ambulanciers nagekeken maar niemand bleek gewond te zijn geraakt.”

De personenauto raakte dusdanig beschadigd dat deze door een bergingsbedrijf weggesleept moest worden. De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel: