Bezorgbus rijdt zich vast op betonnen bal

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een busje van een bezorgbedrijf heeft zich vrijdagmiddag vastgereden op een betonnen bal op de Westerhaven. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 13.45 uur. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Op de Westerhaven liggen verschillende betonnen ballen. Daar is het busje bovenop komen te staan. Niemand is gewond geraakt.” Volgens de fotograaf heeft een bergingsbedrijf het busje van de bal gehaald. “Bij de aanrijding is er wel een lekkage ontstaan. Waarschijnlijk gaat het om koelvloeistof of olie dat uit de bus loopt. De gemeente is ter plaatse om dit op te ruimen.”

Naar de precieze toedracht van het ongeluk wordt onderzoek gedaan.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl