Coronacafés: online samen zingen tegen eenzaamheid

nieuws
Foto: VRIJDAG

VRIJDAG organiseert de komende maanden drie speciale online Meezingcafés, voor de gelegenheid omgedoopt tot Coronacafés. Een fijne verlichting van eenzaamheid onder gezinnen, ouderen, studenten, koppels en alleenstaanden.

“Ook voor mij en mijn man, de pianist, waren de Coronacafés een gezellige verlichting van spannende tijden”, vertelt organisator en host Isolde van Meerwijk. “Tijdens de komende donkere dagen kunnen we allemaal wel een opsteker gebruiken. Wat is daarvoor nu beter dan samen lekker zingen?”

Het recept voor de Meezingcafés blijft hetzelfde als in het voorjaar voorjaar: muzikanten zingen gouwe ouwen en fijne meezingers, die deelnemers live kunnen meezingen via Zoom. Deelnemers horen elkaar niet, alleen de muzikanten, maar zien elkaar wel meezingen.

De Coronacafés vinden plaats op vrijdag 20 november, vrijdag 4 december en vrijdag 18 december. Ze beginnen om 16.00 uur duren een uur. De link via Zoom wordt wordt van te voren geplaatst op de website van VRIJDAG. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel: