Straatwijs start actie om warme maaltijden bij daklozen te krijgen

Stichting Straatwijs is een actie begonnen met bonnen om warme maaltijden bij daklozen te krijgen. Bij de actie wordt er samengewerkt met restaurant Captain Cook in de Gelkingestraat.

De actie borduurt voort op een initiatief van vorig jaar. De zesjarige Joël kwam toen met het idee om voor daklozen warme maaltijden te verzorgen. Dit was zo’n groot succes dat er een vervolg aan wordt gegeven. Voor een bedrag van 7,50 euro gaat Straatwijs bonnen inkopen bij het restaurant in de Gelkingestraat. Deze bonnen worden uitgedeeld aan mensen van de sociale opvang. Vervolgens kunnen deze mensen met de bon een gratis warme maaltijd afhalen bij het restaurant waarbij er gekozen kan worden uit twee menu’s.

Om aan geld te komen kan er gedoneerd worden. Dit kan op de website van Straatwijs. De actie loopt tot 1 februari 2021.