Familie maakt zich ernstige zorgen over vermiste jongen (15) uit Groningen

nieuws
Foto: Politie.nl

De politie is sinds maandag 12 oktober op zoek naar een 15-jarige jongen uit Groningen. Op die dag vertrok hij vanuit Groningen naar Hoogeveen. Tot afgelopen zaterdag had zijn moeder nog contact met hem, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor.

De jongen vertrok op 12 oktober vanuit Groningen naar een vriend in Hoogeveen. Hij moest om 18.00 uur terug zijn voor het eten, maar kwam niet terug. Op 23 oktober om 21.16 uur was hij voor het laatst online op WhatsApp. Volgens de politie is de omgeving Hilversum de laatst bekende plek waar hij is geweest. Het is onbekend waar Danny zich nu bevind en in welke toestand. De familie van de tiener maakt zich ernstig zorgen, zo schrijft de politie.

Danny is ongeveer 1.95 meter lang, heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. De jongen heeft donkerbruin haar en blauwe ogen. Hij heeft een tatoeage op de binnenkant van zijn onderarm met Romeinse cijfers en droeg bij zijn verdwijning een zilveren zegelring.

Heeft u informatie omtrent de vermissing van Danny? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.