Groot onderhoud voor 49 woningen Molukse Wijk Hoogkerk

nieuws
Foto: Google Maps - Streetview

Woningcorporatie Wierden en Borgen start deze maand met groot onderhoud aan 49 woningen in de Molukse wijk in Hoogkerk. Directeur-bestuurder Matthieu van Olffen en aannemer Jorritsma Bouw BV ondertekenden woensdag de aannemingsovereenkomst.

De werkzaamheden verschillen per woning. Sommige woningen krijgen een nieuw toilet, een nieuwe douche of een nieuwe keuken. Daarnaast worden woningen geïsoleerd, worden daken gerenoveerd en worden er uitbouwen en bergingen achter huizen geplaatst.

Vragen en opmerkingen van huurders naar aanleiding van het open huis zijn uitgewerkt en meegenomen in de definitieve plannen. Inmiddels heeft 87% van de huurders een akkoordverklaring getekend voor de aanstaande werkzaamheden.

Deel dit artikel: