GGD Groningen roept alle ‘volgers’ op te solliciteren: foutje!

nieuws
Foto: flickr.com/photos/gabofr/

De GGD Groningen heeft vrijdagmiddag met een tweet al haar bijna 5000 volgers opgeroepen om te solliciteren. Het blijkt te gaan om een foutje.

Bij de GGD was een tweet binnengekomen van Atty. Atty vroeg zich af waar mensen kunnen solliciteren die als tijdelijk onderzoeker contactonderzoek aan de slag willen. De GGD reageerde daarop met de tekst dat ‘sollicitaties wel verstuurd kunnen worden naar het mailadres’ van de Groningse GGD. In plaats van een directe reply werd het bericht naar alle volgers gestuurd.

Er volgden diverse reacties van mensen waarop de GGD reageert: “Hoezo? Gaat het niet goed?” Ook dit bericht wordt per ongeluk naar iedereen verstuurd. Inmiddels neemt de hilariteit toe. Aise reageert: “Mwah, het kan beter”. En Robert: “Veel wel, maar nog niet alles.”

Screenshot Twitter GGD Groningen

Deel dit artikel: