FC Groningen vraagt supporters om steun

nieuws
Foto: Sportphotoagency.com

FC Groningen is begonnen met een seizoenkaartcampagne. Onder het motto ‘Laat ons weer eens Juichen’ vraagt de club de steun van haar supporters en sponsors.

De FC vraagt haar achterban, af te zien van de tegemoetkoming voor de resterende vier thuisduels van het afgelopen seizoen. Ook vraagt ze de fans om juist nu een sponsorcontract af te sluiten of een seizoenkaart voor het komende seizoen aan te schaffen of te verlengen. Voor de FC dreigt namelijk, zoals voor veel andere betaalde clubs, een miljoenenverlies.

Vanwege het voortijdig staken van de Eredivisie door het coronavirus, heeft FC Groningen de competitie niet kunnen afronden. Seizoenkaarthouders en sponsorrelaties hebben recht op een tegemoetkoming. De club doet echter een dringend beroep op de clubliefde van haar achterban om hiervan geen gebruik te maken. en eventueel zelfs meer te willen doen om FC Groningen te helpen.

Tot nu hebben al meer dan 1.800 FC-fans dit gedaan. FC Groningen belooft seizoenkaarthouders en sponsors, als zij komend seizoen een thuiswedstrijd moeten missen vanwege de corona-maatregelen, doordat de overheid het spelen met publiek niet toestaat, het gemiste bedrag terug te betalen