Scooterrijder loopt schouderletsel op bij verkeersongeluk in Beijum

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk donderdagmiddag op de Amkemaheerd in de Groningse wijk Beijum is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt Martin Nuver van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur. “Een bezorgfietser stond stil op het fietspad om op zijn telefoon te controleren waar hij zijn bestelling af moest leveren”, vertelt Nuver. “Toen hij weg wilde fietsen week hij een beetje uit. Op dat moment komt ook de scooterrijder aanrijden die van de onverwachte manoeuvre schrikt. De man wijkt daarop uit maar komt ten val. ” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “De verpleegkundige van een ambulancemotor heeft de scooterrijder gecontroleerd maar er zal een ambulance moeten komen. De man heeft flink last van zijn schouder en heeft ook behoorlijk wat schaafwonden.” Korte tijd later werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

De scooter werd ingeladen in een politiebusje. Deze zal door de agenten bij het slachtoffer thuis worden afgeleverd. Agenten doen onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie