Politie zoekt opnieuw contact met getuigen mishandeling vrouw Esdoornlaan

112

De politie zoekt contact met de drie getuigen die afgelopen nacht de locatie aanwezen aan de Esdoornlaan waar een vrouw mishandeld zou zijn. ‘Helaas zijn de gegevens van deze getuigen niet genoteerd’.

De politie:

‘Vandaag op maandag 16 maart omstreeks 00:05 uur kwam er een melding bij ons binnen dat er een vrouw zou zijn mishandeld aan de Esdoornlaan te Groningen.Ter plaatse hebben de collega’s drie getuigen gesproken die de locatie hebben aangewezen waar deze vrouw mishandeld zou zijn. Helaas zijn de gegevens van deze drie getuigen niet genoteerd. Weet jij wie of ben jij een van de getuigen neem dan contact met ons op via 0900-8844′.

Deel dit artikel:

  1. Lekkere handige actie weer, getuigen horen en niet naar hun gegevens vragen.
    Overigens mogen ze van mij alle ‘mannen’ die de lafheid hebben om vrouwen te slagen voor een paar jaar in een heropvoedingskamp stoppen onder Noord Koreaanse condities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *